Üdvözlünk az Etyek-Budai Borvidék weboldalán. Zöldvidék, dombvidék és tóvidék - csak egy lépésre!

Borversenyek


Borverseny felhívás, eredmények

Tovább...
Borversenyek

Pincészetek


A borvidék kiemelt pincészetei.

Tovább...
Pincészetek

Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület

Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület Az Egyesület 9 település összefogásával alakult, azzal a céllal, hogy közösen együttműködve segítsük területfejlesztési elképzeléseinket, együtt gondolkodva fogalmazzuk meg közös céljainkat és feladatainkat, és azokat megvalósítva a Velencei-tó az itt élők, és idelátogató turisták számára valóban a „ Velencei-tó a Természetes Egészség” rekreációs területe legyen.

Ismerkedjenek meg velünk, látogassanak el hozzánk, tekintsék meg azt a sok kincset amivel rendelkezünk, településeink, szolgáltatásaink az elmúlt két évben teljesen megújultak. Bármely évszakban szívesen látjuk, hogy megmutathassuk műemlékeinket, kivételes természeti, táji értékeinket, a velencei hegység egyedülálló képződményeit, a dinnyési Madárvártát, irodalmi hagyományainkat, az 1848 csata emlékeit.

Sokszínű programkínálattal várjuk, érdekes rendezvényekkel, termálfürdővel, wellness paradicsommal, és nem utolsó sorban a Velencei-tó simogató vizével, ahol hajóról, kenuról csodálhatja a szép környezetet. Kirándulás, aktív pihenés, tartalmas kulturális kikapcsolódás, kellemes vendéglők, jellegzetes velencei borok és vendégszeretet várja az idelátogatót.

Látogasson el Ön is hozzánk, győződjön meg személyesen mindenről. Töltse szabadidejét nálunk. Pihenjen a minősített szálláshelyeinken, keresse fel kiváló éttermeinket családjával, barátaival együtt.

Várjuk szeretettel,

Dr.Révészné Nagy Mária Ildikó Velencei-Tó Térségfejlesztő Egyesület elnök

Forrás: http://www.velenceitoleader.eu/

Növényvédelem


Növényvédelmi előrejelzés az Etyek-budai borvidék területére

Tovább...
Növényvédelmi előrejelzés

Kövess minket!Tovább...
Etyek-budai Borvidék közösségi oldala

Szálláshelyek


Ajánlott szálláshelyek a borvidékről.

Tovább...
Szálláshelyek


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft. Az oldal készült: motor verzióján - P&M